Partipolitisk debatt/frågestund

Samarbetskommittén har inbjudit representanter för politiska partier i kommunfullmäktige i Tierps kommun att delta i en debatt/frågestund under Vallonveckans tema ”Välkommen världen”. Arrangemanget kommer att ledas av en opolitisk debattledare (ännu ej utsedd).

Allmänheten inbjuds att delta i detta evenemang. Ha gärna med frågor kring globalisering, internationalism, konflikthantering, flyktingfrågor, invandring, integration eller annat som kan rymmas inom denna ”vida” rubrik.

Boka lö 11/8 kl 14.00 – 16.00 i Kolhuset, Strömsbergs bruk för en intressant debatt om dessa frågor! Arrangemanget är ett led i Vallonbruksveckan och vårt eget ”Öppet bruk”.

 

Välkommen!

 

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Partipolitisk debatt/frågestund

Utställning gamla skolplanscher

 

Yra som höns av glädje var vi väl inte, men lite glada blev vi ändå, när Fröken vid svarta tavlan hängde upp planscher, vilka satte ytterligare lite färg på hennes berättelser om livet på landet eller från andra ställen, länder, tidsepoker och händelser.

Se vår utställning med gamla skolplanscher i lokalen vid Besökscentrum, i Skogsbruksmuseum och i Skolmuseum! Vi har öppet under hela sommaren vid dagar för ”Öppet bruk” och andra tillfällen.

VÄLKOMNA!

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Utställning gamla skolplanscher

Ny roll-up

Efter en tid av tekniska problem – som nu dock har lösts – presenterar vi här nedan Kommitténs nya roll-up. Välkomna till årets olika arrangemang!

 

 

 

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Ny roll-up

Bakning i bagarstugan

Vi efterlyser hjälp till bakning av strömsbergsbröd i bagarstugan inför våra evenemang på Strömsbergsdagen och Julmarknaden. Inför sistnämnda planeras 3 bakdagar i slutet av v. 44.

Försäljning av bakat bröd brukar ge Kommittén en god förstärkning av ekonomin!

Är du intresserad av att hjälpa till – hör av dig till Lotta Lund 070-255 69 82.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Bakning i bagarstugan