Tämnarån som kanotled

Styrgruppens möte 14/1.

 Förröjning av bryggplatser och rastd:o.

Platserna ska inspekteras innan bryggor läggs i mm. Skriftlig dokumentation av åtgärder som måste till. Fotodokumentation av platserna. För ”vår” sträcka gäller 7 bryggplatser inkl. befintlig badbrygga i bruket. Inspektion och dokumentation klar senast 31 mars. Åtgärder med anledning av inspektion ska vara klara innan bryggorna läggs i – se nedan.

Skyltning och information.

För detta finns en informationsplan som bl.a. tar upp: kort beskrivning av Tämnarån, varför vi vill locka besökare (målgrupper) till ån, info om paddlingsetapper i ån, sevärdheter längs paddlingsleder. Info såväl på fasta skyltar, via broschyrer och digitalt.

Bryggor – leverans och isättning.

Första leverans av bryggor 15 mars; en andra 15 april. Ev. leverans av alla bryggor vid första tillfälle. Utbildningsdag och första iläggning av brygga i Ullfors 22 mars. Kommittén och alla dess medarbetare svarar för ”vår” sträcka. Alla bör delta i utbildningsdagen. Iläggningarna ska skriftligt och fotodokumenteras. Vi hoppas alla bryggor finns ilagda senast 1 juni.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.